Viisasta viestintääsi – tilaa oma viestintätyöpakettisi vain 44 eurolla!

Asiantuntijan oma viestintätyöpaketti

– tueksi ja kaveriksi kaikille asiantuntijoille

Asiantuntijan oma viestintätyökirja videoineen helpottaa viestijän arkea: se auttaa kaikkia asiantuntijoita viestimään viisaammin.

Kirja piirtää yleistajuisen viestinnän kokonaiskuvan sekä antaa ideoita järkevään viestimiseen. Ennen kaikkea se säästää asiantuntijan aikaa ja vaivaa. 

 

Kirjasta sanottua

”Hirvittävän hyvää asiaa. Kirja on ihan huippu.”

”Työkirja ihanan konkreettinen: hyviä malleja ja niihin käytännölliset esimerkit! Sitä tulee varmasti selailtua monessa kohtaa.”

”Mahtava, konkreettinen apuväline avuksi tulevaisuudessakin. Kiitos!”

Johanna Konttorin arvio kirjasta Akateemisen pätkätyöläisen blogissa.

 

Reilun kokoisessa kirjassa on kokonainen viestintäkurssi:

  • 8 tärkeää kysymystä ja monta vastausta
  • 128 sivua
  • 12 mallia ja sapluunaa
  • 68 tehtävää, joita voit tehdä tarpeesi mukaan  
  • 3 kokeneen viestijän – tutkijan, toimittajan ja äänivalmentajan – lisävinkit
  • 1+7 luentovideota kaupan päälle kirjan ostajalle.

 

TILAA KIRJA JA VIDEOT  
osoitteesta: info@camillaukkonen.fi

 

 

Kahdeksan kysymystä kirjalle

Mikä?            
Viestinnän käsikirja, työkirja ja muistikirja asiantuntijalle.

Miksi?           
Viestintä on iso osa tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden työtä. Silti moni jää viestintätyössään puurtamaan yksin. Siksi tämä kirja tulee kaveriksi. Se auttaa tekemään toimivaa viestintää, järkevällä ajankäytöllä.

Kenelle?        
Kaikille yleistajuisen viestinnän tekijöille: asiantuntijoille, tutkijoille, apurahansaajille, hankkeiden ja projektien jäsenille.

Jos olet alussa asiantuntijaviestinnässä, saat hahmoa kokonaisuudesta sekä käytännön keinoja yleistajuistamiseen. Jos taas olet jo kokeneempi viestijä, saat toivoakseni vahvistusta, lisävinkkejä ja uusia ajatuksia.

Mitä?            
Kirja esittää kysymyksiä, jotka jokaisen viestijän pitää kysyä itseltään. Kysymyksiä tarvitaan paitsi viestinnän suunnitteluun myös jokaiseen tekstiin ja puheeseen.

Vastauksien löytämisessä auttavat kirjan toimiviksi testatut ohjeet, työkalut ja mallit. Lisävinkkejä saat kolmen kokeneen viestijän haastatteluista.

Missä?          
Kirja auttaa sinua viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Se auttaa sinua jokaisen tekstin teossa. Se muistuttaa, mitä on hyvä tehdä haastattelussa, raportissa, tiedotteessa tai somessa. Melkein missä vain.

Milloin?         
Kirja kulkee rinnallasi viestijätaipaleesi ja hankkeittesi alussa, välissä ja lopussa.

Miten?          
Voit lukea kirjaa oppaana, käyttää sitä harjoituskirjana tai pitää muistivihkona. Voit edetä kannesta kanteen tai selailla sieltä täältä. Poimi itsellesi sopivat palat, kertaile ja tee omaan tahtiin.

Millaisin seurauksin?
Kirja auttaa sinua näkemään, mitä haluat tehdä viestinnän saralla. Uskon, että saat hallinnan tunnetta, viestit paremmin, säästät aikaa ja viestintästressitasosi laskee.

Toivon myös, että saat lisää rohkeutta viestiä. Sillä aikamme tarvitsee asiaansa syvällisesti perehtyneitä asiantuntijoita.  Sellaisia, jotka osaavat nostaa oleelliset asiat esille ja tuovat uusia näkökulmia elämämme tueksi. Jotka selittävät meille maailmaa. Ja esittävät meille kysymyksiä siitä.

Viisasta viestintääsi – tilaa oma viestintyöpakettisi!

Laita viesti osoitteeseen info@camillaukkonen.fi
Kirjan sisällysluettelo

Viisasta viestintääsi – tilaa oma viestintätyöpakettisi!

Laita viesti osoitteeseen info@camillaukkonen.fi